Ok peeps, we're now already in 2012. So let's kick off the new year by enjoying storewide clearance sales on ALL products listed in y@ti's closet.

Seeing is believing, hence please browse thru, pick your items and proceed with payment. Strictly no booking ya!!

AND good news is, NO minimum purchase required!!
Read it minimum purchase okay :)
You can now enjoy shopping at an unbelievable (and of course unbeatable) wholesale price!!!

Wait no more, grab yours now..while stock last!

TQ for your support!
Have a joyous 2012 ya peeps :))


For orders/enquiries, kindly drop an email at OR call/sms me at 013-3406840. COD available at Kajang/Bangi/Menara TM. TQ and happy shopping! :)

Monday, July 11, 2011

Pick-up/COD arrangement

Salam All,

Since ada beberapa orang yg email bertanya macam mana nak pick-up dan pilih brg sendiri, senang jer. Just call/sms/email saya, kita set kan arrangement (tarikh & masa), dan saya akan inform address rumah. Anda boleh datang dan pilih sendiri stok yg sedia ada. Jimat kos pos gitu especially jika anda borong banyak item :) Rumah saya di area lepas ni just roger2 sajer ok!

Insya Allah bila pilih sendiri, anda akan lebih berpuas hati...lagipun sometimes pic in my blog doesn't do justice....byk pic yg tak cun almaklum la pakai kamera low end sajer bukan DSLR :p

So jgn malu2 utk call/sms me for appointment yer :p

Nite nite everyone!

TQ and all the best for ur biz!

No comments:

Post a Comment