ANNOUNCEMENT!! CLEARANCE SALES!!

Ok peeps, we're now already in 2012. So let's kick off the new year by enjoying storewide clearance sales on ALL products listed in y@ti's closet.

Seeing is believing, hence please browse thru, pick your items and proceed with payment. Strictly no booking ya!!

AND good news is, NO minimum purchase required!!
Read it clearly...no minimum purchase okay :)
You can now enjoy shopping at an unbelievable (and of course unbeatable) wholesale price!!!

Wait no more, grab yours now..while stock last!

TQ for your support!
Have a joyous 2012 ya peeps :))

ORDER/ENQUIRY

For orders/enquiries, kindly drop an email at yatiscloset@gmail.com OR call/sms me at 013-3406840. COD available at Kajang/Bangi/Menara TM. TQ and happy shopping! :)

Monday, July 18, 2011

Mix Wholesale

Salam all,

Since ramai yg bertanya kpd saya macam mana nak beli secara Mix Wholesale (MW), meh saya terangkan sket yer :)

Senang jer, anda cuma pilih mana2 item kegemaran anda, dan refer kpd MW price. Minimum purchase untuk melayakkan anda mendapat harga MW cumalah RM100 dalam satu resit.

Sangat berbaloi kan???

Anda boleh membeli untuk start buat biz secara kecil-kecilan, atau menambah koleksi sedia ada bagi biz anda yg hebat itu, atau pun shopping utk si cilik anda!!

So tunggu apa lagi? Jom kita klik2 pada koleksi y@tiscloset yg sedia ada. Boleh pilih/campur design, size, color...apa saje...kesimpulannya, no restriction at all! :)

Opss tapi jika tak nak beli secara MW, anda boleh juga beli secara retail. Sila refer kpd Retail Price (RP) yer. Insya Allah, walaupun retail price tapi harga tetap berbaloi :)

Terima kasih atas sokongan anda!
Dan jangan lupa klik LIKE pada FB yatiscloset, atau menjadi Follower kami yer! :)

Luv,
-yatipruzz-

2 comments:

  1. I found good information here. The display fitting are essential advertising tools to use in any retail setting. Choosing the right poster frames for your business's purpose can be simple. You just have to know what your options are.

    ReplyDelete
  2. I am agree with your Blog.Thanks for the useful information.I have been reading a lot of stuff about it. but the way in it is presented is nice.Here is the information about
    feature film productions.

    ReplyDelete